Kako do posla dijeljenja letaka

Do posla dijeljenja letaka može ponekad biti nemoguća misija, ali ukoliko poslušate naše savjete, povečati ćete svoje šanse za deset puta u odnosu na konkurenciju koja isto vreba na ovaj oblik poslova. 


Prednost da nađu ovaj vid zarade svakako imaju one osobe koje žive u večim gradovima, jer u večim gradovima ima daleko više firmi i raznoraznih poslova. Što automatski znaći i više prilika nego u manjim mjestima.

Ukoliko vi pak živite u manjem mjestu, nemojte misliti da ovaj post nije za vas. Ovaj post je napisan kako za osobe iz večih mjesta, tako i za osobe iz manjih mjesta. Samo šte će osobama koje žive u manjim mjestima biti malo teže doći do ovakvog posla.

Krenimo sa savjetima...

KAKO DO POSLA DIJELJENJA LETAKA

1. Kako pronaći posao dijeljenja letaka
2. Kontaktirajte sve brojeve sa letaka
3. Što poslodavci žele
4. Jedan trik da dobijete posao čak i ako su vas svi odbili

1. Kako pronaći poslo dijeljenja letaka

 Obucite tenisice i krenite u obilazak parkirališta, zgrada...Vi tražite posao dijeljenja letaka, a baš ove lokacije su mjesto gdje ćete pronaći letke osoba koje plačaju taj oblik posla.

Što mislim pod zgrade??
- Zgrade su omiljeno mijesto svih za odlaganje letaka, jer se u kratkom roku može podijeliti mnoštvo promotivnog materijala.

Teško da ćete uspiti doći do unutrašnjosti tuđih kaslića da vidite koji su letci u njima, ali gotovo svaka zgrada ima kartonsku kutiju u haustoru, koja služi za odlaganje promotivnog materijala iz kaslića. Baš tu ćete pronaći ono što se traži.

Kada ste pronašli ono što se traži, uzmite od svakog letka po jedan primjerak.

2. Kontaktirajte sve brojeve sa letaka

Nemojte puno razmišljati o tome dali će vas odbiti ili će vas prihvatiti, jednostavno kontaktirajte brojeve sa letaka i recite da ste zainteresirani za suradnju.

Bitna stvar kod ovog koraka je da dođete do vlasnika u cijeloj priči sa letkom, jer je on osoba koja odlučuje o suranji i zapošljavanju!

3. Što poslodavci žele

Pod broj jedan svakog poslodavca i vlasnika posla je profit! Dok god oni imaju profit vama je zagarantirana suradnja sa njima, onog trenutka kada stane profit vi letite!
- Do profita dolaze uz pomoć letaka, jer na taj način traže klijente koji trebaju njihov proizvod ili uslugu.

Tako dolazimo do zaključka da bacanje letaka, sporo i nedovoljno odrađivanje posla dovodi do nedostatka profita, što vodi do vaše ispisne karte!

Stoga je jako bitno da kada dobijete posao, da ga odradite savjesno i bez varanja!

4. Jedan trik da dobijete posao čak i ako su vas svi odbili 

Pokupili ste sve letke koje ste našli, nazvali sve brojeve i svi su vas odbili...Što dalje???

Od svih letaka, koje imate ispred sebe, izaberite one koji nude usluge. Ponovno ih nazovite i recite im da ste voljni odraditi 2 tjedna bez njihove obaveze da moraju platiti.

Sad sigurno mislite da sam lud :)))

Ali baš suprotno!

Tako ćete doći u priliku da dobijete posao na dva tjedna, a ukoliko u ta dva tjedna odradite dobivenu priliku kvalitetno i savjesno (bez varanja, kombinacija....), osoba koja vam je dala priliku će doći do profita. Kada osoba s kojom surađujete ima profit od vašeg rada, tada će vam rado platiti da nastavite dalje sa radom!

Kako smo već spomenuli u koraku 3. Dok god postoji profit vi imate posao!