Jednostavni prijedlozi kako zaraditi novac

Jednostavni prijedlozi kako zaraditi novac koje ću vam navesti djeluju u stvarnosti. Dali će biti jednostavno zaraditi novac?? Nikako! Dali će biti mačji kašalj?? Da bar!
Ali na nečiju sreću, a na nesreću većine čitatelja, svi prijedlozi zahtijevaju vaš angažman! 
Vjerovali vi ili ne gotovo svi prijedlozi će vam omogućiti dodatni novac. Isprobajte prijedloge kako zaraditi novac koje vam nudimo i u vrlo kratkom vremenu i vi ćete zarađivati, te nećete više biti bez posla i novca!

Hajmo se baciti u akciju, krećemo sa jednostavnim primjerima, a oni ujedno donose manje novca! Ali pod broj 1. je zadatak da se zaradi prvi novac!

1.a) Prošećite  se gradom i bacite pogled na svaki letak koji stoji zalijepljen, a i na one koji su na brisačima auta.
- na mnogima se nudi honorarni posao.
1.b)Ukoliko se ne nudi posao direktno, nazovite broj koji ima na letku i pitajte dali imaju potrebu za djelatnikom i recite da ste zainteresirani za honorarni posao!
- recite da ste zainteresirani i za raznošenje letaka(možda onaj koji je do sada raznosio nije radio svoj posao primjereno.
2. Kupite popularni oglasnik u gradu, te provjerite ponudu poslova za posao.
- u svakom se nudi popriličan broj poslova i načina kako zaraditi novac.
- predajte oglas da tražite posao
3. Provjerite na internet oglasnicima. Utipkajte u google pretraživač riječ posao, honorarni posao ili oglasnik.
- izbaciti će vam veliku ponudu načina kako zaraditi novac
- isto napravite kao i na prethodnom primjeru, dajte oglas da tražite posao
4. Probudite se u 6:00 i budite prvi na kiosku i kupite svoj oglasnik i odmah provjerite ponudu oglasa i zovite, ne dajte da vas netko preduhitri! Vi ćete od sada prvi birati!

Poduzmite nešto, nemojte čekati da vam posao padne s neba, jer sa sigurnošću vam mogu reći da neće. A zašto neće??? E, iz razloga što će vam svaki posao pokupiti ispred nosa oni koji su proaktivni i poduzimaju  sve da nađu posao. Budite vi ta osoba koja će pokupiti posao drugima ispred nosa i koja će zaraditi novac. Ne prepuštajte ništa sudbini, nego vi kreirajte svoju sudbinu!