Ako hoćete zaraditi - djelujte unatoč strahu

Ako hoćete zaraditi - djelujte unatoč strahu. Veliki broj ljudi ne zarađuje zbog svog straha. To je onaj osjećaj u glavi kada smo spremni za bijeg.
Nemojte očekivati da će taj osjećaj nestati. On je danas tu, a biti će definitivno i sutra. Žalosna činjenica je da će nas ometati u namjeri da saznamo kako zaraditi novac i na sve moguće načine će nam nastojati onemogućiti zarađivanje.

I oni koji zarađuju velike svote novaca osjećaju taj isti strah kada se trebaju suočiti s nekim novim izazovom. Zbog toga dolazimo do zaključaka je razlika između onih koji zarađuju i onih koji ne zarađuju ustvari u tome što ovi koji zarađuju djeluju unatoč strahu.

Novac ćete zaraditi tako što ćete se suočiti sa strahom i kada on bude najveći. Djelujte unatoč njemu, jedino tako ćete ga pobijediti. Iako nikad neće nestati mi možemo prihvatiti taj osjećaj kao nešto sasvim normalno. Kada ga prihvatimo onda ćemo znati da problem nismo mi, nego strah koji nas hoće zaplašiti. Budite jači od njega i djelujte, jedino čete tako zaraditi novac!!!